Somon afumat ouă Deviled și roșii
Somon afumat ouă Deviled și roșii necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 20 și costă 62 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 87 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 68 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii cherry, smântână, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Somon Afumat Ouă Deviled, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece. Curățați odată rece. Înjumătățiți ouăle pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță.
Așezați roșiile, tăiate cu părțile în jos, pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Puneți crema de brânză cu o lingură într-un castron până se omogenizează și funcționează; amestecați gălbenușurile de ou, somonul, maioneza, muștarul brun, smântâna, sucul de lămâie, gustul de murături, coaja de lămâie și 1 linguriță de boia afumată până se combină bine. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți amestecul de somon în jumătățile de ou și jumătățile de roșii cherry.
Se presară cu boia afumată suplimentară pentru garnitură și se aranjează pe un platou. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.