Somon Afumat Ouă Deviled
Somon afumat ouă Deviled ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 83 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16 și costă 1,21 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Deviled cu somon afumat, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle într-o oală suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat. Acoperiți ouăle cu apă rece și aduceți la fierbere completă la foc mare. De îndată ce apa fierbe, opriți focul, acoperiți oala și lăsați ouăle să stea timp de 15 minute.
Scurgeți ouăle și umpleți vasul cu apă rece. Puneți deoparte până când ouăle sunt reci.
Cojiți ouăle și apoi feliați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile cu grijă.
Așezați gălbenușurile în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete și aranjați albușurile pe un platou într-un singur strat cu părțile tăiate în sus și presărați cu sare.
La gălbenușurile de ou, adăugați smântână, cremă de brânză, maioneză, suc de lămâie, arpagic, somon, sare și piper. Bateți la viteză medie până la pufos. Cu o lingură mică, umpleți albușurile cu amestecul de gălbenușuri de ou. Acoperiți ușor cu folie de plastic (nu doriți să aplatizați umplutura) și refrigerați timp de 30 de minute pentru ca aromele să se amestece.
Când este gata de servit, garnisiți cu o bucată de icre de somon și niște arpagic tocat în plus.
Se presară sare și piper și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau