Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle de somon afumat. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Ouă Deviled, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Capac; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit 15 minute. Răciți imediat ouăle aproximativ 10 minute în apă rece pentru a preveni gătirea ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Atingeți ou pentru a sparge coajă; rola ou între mâini pentru a slăbi coajă, apoi coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Scoateți gălbenușul într-un castron mediu; rezervați jumătăți de albuș de ou. Mash gălbenușuri cu furculiță. Se amestecă maioneza, muștarul, smântâna, buruiana de mărar și piperul până se omogenizează bine. Se amestecă somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lingură gălbenuș amestec în 1-quart resigilabile congelator pungă de plastic sau sac de patiserie prevăzute cu vârful; sigiliu sac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al pungii de plastic. Strângeți punga pentru a pipa amestecul de gălbenușuri în jumătăți de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
7
Refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore înainte de servire. Chiar înainte de a servi partea de sus cu capere și buruieni de mărar.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.