Somon Afumat Ouă Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle de somon afumat. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Ouă Deviled, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Capac; se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit 15 minute. Răciți imediat ouăle aproximativ 10 minute în apă rece pentru a preveni gătirea ulterioară.
Atingeți ou pentru a sparge coajă; rola ou între mâini pentru a slăbi coajă, apoi coaja.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Scoateți gălbenușul într-un castron mediu; rezervați jumătăți de albuș de ou. Mash gălbenușuri cu furculiță. Se amestecă maioneza, muștarul, smântâna, buruiana de mărar și piperul până se omogenizează bine. Se amestecă somonul.
Lingură gălbenuș amestec în 1-quart resigilabile congelator pungă de plastic sau sac de patiserie prevăzute cu vârful; sigiliu sac.
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al pungii de plastic. Strângeți punga pentru a pipa amestecul de gălbenușuri în jumătăți de albuș de ou.
Refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore înainte de servire. Chiar înainte de a servi partea de sus cu capere și buruieni de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.