Somon Afumat Mic Dejun Coace
Afumat somon mic dejun coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ceapă, brânză pepper jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon afumat și coacere cu ouă, Coaceți Ouă De Somon Afumat, și Burrito De Mic Dejun Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Presărați 1 cutie de cartofi în vasul de copt.
Puneți jumătate din cuburile de brânză cremă și bucățile de somon peste cartofi.
Se presară cu ceapă uscată. Se acoperă cu cutia rămasă de cartofi și cremă de brânză.
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick, piperul, laptele și ouăle cu biciul sau furculița până se omogenizează.
Se toarnă peste amestec în vasul de copt.
Se presară cu brânză mărunțită. Acoperiți cu folie; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți descoperit 32 până la 38 de minute sau până când maro auriu și cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu ceapă verde.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.