Somon afumat irlandez pe Crostini de pâine brună cu Aioli de ou fiert tare

Somon afumat irlandez pe pâine brună Crostini cu ou fiert tare Aioli este o rețetă mediteraneană care servește 35. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 163 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Dacă aveți muștar Dijon din cereale integrale4 linguri capere, ouă, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Somon afumat pe pâine irlandeză Crostini, Pâine brună Irlandeză cu somon afumat, și Ouă fierte tari cu ridichi și Crostini cu unt de hamsie.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o tigaie cu sos drept și acoperiți complet cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se scoate de pe foc și se acoperă bine cu un capac, 15 minute.
Șocați imediat ouăle într-o baie de gheață. Când ouăle sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați ușor cojile și tocați-le bine.
Se amestecă maioneza, mărarul, hreanul, muștarul și caperele până se combină. Îndoiți ouăle și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Pentru asamblare: feliați pâinea în felii de 1/2 inch, apoi tăiați fiecare felie pe lungime în 3 sau 4 bucăți pentru a crea 35 până la 40 de crostini.
Acoperiți fiecare crostini cu o felie de somon și o păpușă de aioli și garnisiți cu frunze de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.