Somon afumat fierbinte cu salată de fenicul și maioneză de lămâie
Somon afumat fierbinte cu salată de fenicul și maioneză de lămâie durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru $3.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, maioneză, frunze de năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de somon afumată la cald cu un sos de lămâie cu ardei iute, Salată de fenicul și somon afumat, și Platou de somon afumat cu salată de fenicul.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sucul de lămâie, maioneza, puțin mărar și niște condimente, apoi se lingurează într-un ramekin. Într-un castron mare, amestecați mărarul rămas, feniculul și castravetele, condimentați, apoi stropiți peste oțet și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți năsturelul pe 2 farfurii și acoperiți cu salata de fenicul. Fulgați somonul pe lateral și serviți cu maiaua de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Somonul afumat funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.