Somon Afumat Cu Sos Crme Frache Pe Pâine Prăjită

Somon Afumat Cu Sos Crme Frache Pe Pâine Prăjită
Această rețetă servește 30 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 75 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalote, creme fraiche, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon afumat cu sos fra fra fra pe pâine prăjită, Mușcături de somon afumat cu sos de șalotă, și Toasturi De Somon Afumat La Boqueria.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În8 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista