Somon afumat cu salată de linte

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul afumat cu salată de linte ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linte puy, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de somon afumat și linte - 7 puncte, Salată De Somon, Ou Și Linte Afumată La Cald, și Cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte.
Instrucțiuni
Clătiți lintea, apoi puneți-le într-o tigaie și acoperiți generos cu apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 25-30 de minute până se înmoaie.
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
Puneți șalota într-un castron cu muștarul, oțetul și condimentul.
Se amestecă bine și se amestecă în ulei.
Puneți ouăle într-o tigaie mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 3 minute. Se răcește rapid sub apă rece și se curăță cojile. Puneți într-un castron cu apă rece până când este gata de servit.
Se amestecă mărarul în pansament și se toarnă peste linte. Lingurați pe 6 farfurii, apoi înjumătățiți ouăle și puneți o jumătate pe fiecare farfurie cu două felii de somon afumat.
Se presară piper negru, se împrăștie peste câteva frunze de mărar și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul afumat funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.