Somon afumat cu salată de linte

Somon afumat cu salată de linte
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul afumat cu salată de linte ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linte puy, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de somon afumat și linte - 7 puncte, Salată De Somon, Ou Și Linte Afumată La Cald, și Cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte.

Instrucțiuni

1
Clătiți lintea, apoi puneți-le într-o tigaie și acoperiți generos cu apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 25-30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
3
Puneți șalota într-un castron cu muștarul, oțetul și condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă bine și se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți ouăle într-o tigaie mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 3 minute. Se răcește rapid sub apă rece și se curăță cojile. Puneți într-un castron cu apă rece până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă mărarul în pansament și se toarnă peste linte. Lingurați pe 6 farfurii, apoi înjumătățiți ouăle și puneți o jumătate pe fiecare farfurie cu două felii de somon afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
LinteLinte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se presară piper negru, se împrăștie peste câteva frunze de mărar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul afumat funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista