Somon afumat cu Caviar pe castravete

Somon afumat cu Caviar pe castravete
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 70 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de piper, sare kosher, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de somon afumat și Caviar, Somon afumat și Caviar Panini, și Somon Afumat, Caviar Și Crutoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul afumat, fromage blanc, ceapa, coaja și sucul de lămâie, caperele, sarea și piperul măsurat într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei. Procesați, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până la omogenizare, aproximativ 20 de secunde. În acest moment, amestecul de somon poate fi transferat într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch și refrigerat până la 4 ore.Când este gata de servit, aranjați feliile de castraveți pe un platou de servire. Puneți aproximativ 2 lingurițe de amestec de somon pe fiecare felie. Completați cu cantitatea dorită de caviar sau icre de somon (este posibil să vă rămână ceva) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Icre De SomonIcre De Somon
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
CaviarCaviar
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții70
Scor De Sănătate1
Revista