Somon Afumat, Caviar Și Crutoane

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat, caviarul și crutoanele. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 742 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 1 și costă $11.52 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați caviarul lumpfish, arpagicul, una manciata di crostini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de somon afumat și Caviar, Somon afumat și Caviar Panini, și Somon afumat cu Caviar pe castravete.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau