Somon aburit cu sos de fasole neagră savuroasă
Somonul aburit cu sos sărat de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.58 pe portie. Dacă aveți amidon de porumb, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Pește aburit cu sos de fasole neagră.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte 20 de minute sau până se înmoaie; se scurge și se taie în fâșii subțiri.
Tăiați fante adânci de 3 (3/4 inci) în lungime în fiecare file.
Combinați amidonul de porumb, sarea și piperul; presărați peste pește.
Lăsați să stea 10 minute. Umpleți fâșii de ciuperci și ceapă verde în fante.
Așezați peștele într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Combinați sake-ul și ingredientele rămase; se toarnă peste pește.
Așezați un coș cu aburi din bambus într-un wok mare și adăugați apă în wok la o adâncime de 1 1/2 inci sub coș. Aduceți apa la fierbere.
Așezați placa de plăcintă în partea de jos a coșului cu aburi; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Notă de vin: în acest fel de mâncare, pământul dulce al ciupercilor și sosul de fasole neagră, precum și aroma somonului formează un contrapunct perfect pentru aromele pământești și textura mătăsoasă a unui pinot noir bun. Încercați Sebastiani pinot noir 2002 (Russian River Valley, California), 23 USD, cu aromele sale forestiere de pământ, frunze uscate și tufișuri și aromele sale seducătoare de cireșe uscate, mocha și vanilie. - Alina Gavril
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.