Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, Somnul ușor picant al lui Jim ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și pescatarian de încercat. Acest fel principal are 298 de calorii, 24 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de lapte, praf de usturoi, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, care este solid. Sosul de arahide picant (sau ușor), Brânza Pimiento de casă Drew - picant sau ușoară și orezul basmati fără gluten - indian (ușor sau picant) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina de porumb, boia de ardei, praf de ceapă, pudră de usturoi și ardei cayenne pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Făină De Porumb
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
2
Bateți laptele și ouăle împreună într-un castron. Scufundați fileurile de somn în amestec de lapte, apoi apăsați ușor fileurile în amestecul de făină de porumb, acoperind ambele părți. Scuturați excesul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
Făină De Porumb
Pătrunjel Proaspăt Tocat și Mentă Proaspătă Tocată Suplimentară, Opțional
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
6 Foi De Aluat Filo (dimensiunea 14x9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
3
Se încălzește ulei vegetal într-o tigaie mare; se prăjește somnul în ulei încins până când peștele devine maro auriu și se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.