Somn și chipsuri bătute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somnul și chipsurile bătute. Această rețetă servește 4. O porție conține 708 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bere, sare kosher, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare includ Somn și chipsuri bătute, Bere ponosită pește și chipsuri, și Pește și chipsuri bătute cu bere.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în felii subțiri de hârtie.
Combinați cartoful și apa pentru a acoperi într-un castron mare; deoparte.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați bere, amestecând până se omogenizează. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie grea; se încălzește la 37
Prăjiți cartoful, în 4 loturi, 2 până la 3 minute sau până la auriu.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Păstrați cald.
Presărați pește cu restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Scufundați peștele în aluat; adăugați cu grijă în tigaie și prăjiți, 2 fileuri la un moment dat, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până la auriu.
Serviți cu chipsuri și oțet de malț.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somn în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.