Somn înnegrit și orez picant
Somnul înnegrit și orezul picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 489 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, boia de ardei, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somn Picant Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa, condimentul Cajun și sosul de ardei iute la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
În timp ce orezul se gătește, amestecați cimbru, piper negru, piper cayenne, sare, praf de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, buruiană de mărar și piper de lămâie într-un bol până se amestecă bine.
Periați fileurile de somn cu unt și presărați cu amestec de condimente pe ambele părți.
Încălziți orice unt topit rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți peștele condimentat în unt până când peștele se descuamează ușor cu o furculiță, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Serviți Somnul peste o farfurie cu orez condimentat.
Se toarnă untul rămas din tigaie peste pește și se presară cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.