Somn Înnegrit
Somnul înnegrit este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție conține 32 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somn, ulei de măsline, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Somn Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Într-un castron mic, combinați boia de ardei, oregano, cayenne, linguriță de sare și linguriță de piper negru.
Așezați fileurile pe o foaie de copt. Înveliți ușor ambele părți cu ulei, apoi frecați cu amestecul de condimente.Fierbeți peștele până când este opac și ușor carbonizat, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.