Somn Înnegrit

Somn Înnegrit
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somnul înnegrit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 8,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 765 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână piper, cimbru, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Somn Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de pește într-un castron mare și stropiți ulei de măsline peste ele, lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați condimentele într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3
Încălziți o tigaie din fontă cu capul în jos la foc mare timp de 5 până la 10 minute sau până când este foarte fierbinte.Porniți ventilatorul de aerisire în timpul gătitului pentru a elimina fumul.Folosind un tampon fierbinte, rotiți tigaia cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fileurile de pește din ulei și scurgeți-le.Înmuiați fiecare file în condimente și acoperiți fiecare parte uniform.Puneți fileurile în tigaie fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, rotind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
CondimenteCondimente
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista