Somn Umplut Cu Crab
Somnul umplut cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,99 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 471 calorii, 55g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză monterey jack, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab Umplut, Snapper Roșu Umplut Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Tăiați fiecare file pe jumătate în lățime; așezați două jumătăți într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Apăsați amestecul de crab pe fileuri; deasupra cu jumătățile rămase.
Se presară cu boia de ardei.
Se coace, neacoperit, la 425 km / h timp de 22-26 minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.