Somnul prăjit din sud este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,07 USD pe porție. O porție conține 1733 calorii, 44G de proteine, și 154g de grăsime. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 12 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sare și piper, file de somn și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Încercați Somn Prăjit Din Sud, Somn Prăjit Din Sud, și Somn Prăjit Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, maioneza, scallions și savurați pentru a face un sos tartru. Dați la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Maioneză
Ulei De Măsline
Ceapa Verde
Savurează
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul în friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Combinați făina de porumb, condimentul de pește negru și sarea și piperul, după gust. Dragați fileuri de somn în făină de porumb condimentată. Prăjiți bucățile acoperite în loturi până când sunt fierte, aproximativ 10 minute. (Pentru referință de bază, utilizați instrucțiunile producătorului pentru friteuza dvs. adâncă pentru alimente similare, apoi testați peștele, vedeți că este fraged cu furculița.) Se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie și se servește cu sos tartru și pene proaspete de lămâie (pentru a stoarce sucul de lămâie peste pește).
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.