Somn Prăjit
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somnul prăjit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, semințe de țelină, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somn Prăjit, Somn Prăjit, și Somn Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie, încălziți cuptorul de încălzire: într-o tigaie grea (prefer să folosesc fontă), turnați suficient ulei pentru a ajunge la 1/2 inch pe părțile laterale ale tigaiei.
Încălziți tigaia pe mediu-mare.
Încălziți cuptorul la 200 F și așezați o foaie de cookie în interior.
Așezați o grătar deasupra foii de prăjituri.
Înmuiați somnul în lapte sau zară: în timp ce uleiul se încălzește, înmuiați somnul în lapte sau zară.
Se amestecă împreună făină de porumb, făină, condimente pentru dragare:
Amestecați făina de porumb, făina și condimentele împreună. (Sau puteți înlocui condimentul preferat.)
Așezați într-un vas superficial pentru dragare.
Fileuri de dragare în amestec de făină, apoi prăjiți în ulei fierbinte:
Lăsați uleiul să ajungă la 350 F-un test bun este să aruncați puțin din pâinea uscată în ulei și, dacă sfârâie dintr-o dată, sunteți bine să mergeți.
Odată ce uleiul este fierbinte, presărați fileurile de somn cu sare și dragați-le în pâine. Scuturați excesul și așezați ușor în uleiul fierbinte.
Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 2-4 minute, în funcție de cât de gros este fileul. Folosiți o spatulă metalică și întoarceți ușor peștele și gătiți încă 2-4 minute.
Fonta se încălzește și rămâne fierbinte, așa că monitorizați căldura pe măsură ce prăjiți; poate fi necesar să reduceți căldura pe arzător la un moment dat.
Păstrați fileurile fierte calde în cuptor: odată ce peștele este gata, mutați-l în cuptor în timp ce gătiți restul somnului. Păstrarea somnului prăjit cald în cuptor îl va ajuta să-l mențină crocant.
Când au terminat, serviți imediat cu sosul dvs. preferat, cole slaw și niște cățeluși hush.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.