Somn picant "prăjit" cu cremă de lămâie
Somnul picant "prăjit" cu cremă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 234 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, praf de usturoi, garnituri: portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somn Picant Prăjit La Cuptor, Somn prăjit la tigaie cu Gremolata Pecan picantă, și Somn De Lămâie-Rozmarin Prăjit.
Instrucțiuni
Presărați somnul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Pune deoparte.
Combinați pesmetul, restul de 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță praf de usturoi și 1/4 linguriță piper roșu măcinat într-un castron puțin adânc.
Bateți albușurile într-un castron puțin adânc până se spumează. Înmuiați fileurile în albușuri de ou și dragați în amestecul de pesmet.
Aranjați fileurile pe o grătar acoperită cu spray de gătit într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu. (Nu suprapuneți fileurile.) Înveliți ușor fileurile uniform pe ambele părți cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până când peștele se rumeneste.
Se servește cu cremă de lămâie.
* 1 cană de pesmet simplu uscat poate fi înlocuită cu pesmet panko.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio