Somn la grătar cu gust de roșii de măsline

Somnul la grătar cu gust de roșii de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 640 calorii, 31g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Un amestec de fileuri de somn crescute de fermă, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu-înalt și pulverizați cu spray de gătit. (Dacă nu aveți un grătar, puteți folosi broilerul.)
Presărați peștele cu sare și piper.
Într-un castron mediu, combinați măslinele, roșiile, uleiul de măsline, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Grătați peștele până când se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Împărțiți peștele între farfurii, acoperiți cu gustul de măsline și presărați cu feta.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio