Somn La Cuptor Cajun

Somn La Cuptor Cajun
Somnul la cuptor Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $3.47 pe portie. O porție conține 283 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare de usturoi, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 196 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somn La Cuptor Cajun, Cajun-Somn La Cuptor, și Somn La Cuptor Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; periați pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți peștele într-un 13-in. x 9-în. x 2-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 450 de grade F timp de 10-13 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista