Chili-glazurate somn cu Bok Choy este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 296 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, apă, bok choy și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Rețete similare sunt Miso-Catfish glazurate & Bok Choy, Cina in seara asta: somn Miso-glazurate și Baby Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Instrucțiuni
1
Așezați bok choy într-un abur de legume. Abur, acoperit, 6 minute sau până la licitație. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bok Choy
2
Fileurile se usucă cu prosoape de hârtie; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Combinați făina, pulberea cu cinci condimente și piperul într-un vas superficial și amestecați bine. Fileuri de dragare în amestec de făină și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți fileurile din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
În timp ce peștele gătește, combinați apa și amidonul de porumb într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
9
Serviți fileurile peste bok choy; stropiți cu glazură și presărați cu ceapă verde.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.