Somn glazurat cu Chili cu Bok Choy

Somn glazurat cu Chili cu Bok Choy
Chili-glazurate somn cu Bok Choy este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 296 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, apă, bok choy și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Rețete similare sunt Miso-Catfish glazurate & Bok Choy, Cina in seara asta: somn Miso-glazurate și Baby Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.

Instrucțiuni

1
Așezați bok choy într-un abur de legume. Abur, acoperit, 6 minute sau până la licitație. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Bok ChoyBok Choy
2
Fileurile se usucă cu prosoape de hârtie; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Combinați făina, pulberea cu cinci condimente și piperul într-un vas superficial și amestecați bine. Fileuri de dragare în amestec de făină și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți fileurile din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
În timp ce peștele gătește, combinați apa și amidonul de porumb într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
9
Serviți fileurile peste bok choy; stropiți cu glazură și presărați cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Bok ChoyBok Choy
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista