Somn De Cocos Cu Salsa De Pepene Galben

Somn De Cocos Cu Salsa De Pepene Galben
Rețeta somn de nucă de cocos cu Salsan de pepene galben este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 513 calorii, 75g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fileuri de somn, sare, concentrat de limeade și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegani, fără gluten) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa De Pepene Galben, Somn Cu Salsan Tomatillo În Pachete, și Somn De Porumb Cu Salsa De Porumb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista