Somn Cu Umplutură De Ciuperci Și Spanac

Somn Cu Umplutură De Ciuperci Și Spanac
Somnul cu umplutură de ciuperci și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $15.36 pe portie. O porție conține 2584 calorii, 86G de proteine, și 219g de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de suc de lămâie, sare, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Somn cu umplutură de ciuperci și spanac, Ciuperci sălbatice și umplutură de spanac, și Quiche de curcan cu spanac de ciuperci cu crustă de umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și așezați raftul cuptorului în treimea superioară a oven.To faceți umplutura, într-o tigaie mare încălziți untul și uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se adaugă șalotă și se sotează până se înmoaie, nu se rumenesc, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie și majoritatea lichidului s-a evaporat, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4
Adăugați vin și amestecați până când aproape toate s-au evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Presărați ciupercile cu făină și amestecați bine pentru a încorpora, 2-3 minute.Ridicați focul la mare, aruncați spanacul și adăugați smântână în tigaie gătind la fierbere, amestecând continuu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie, cayenne, caju și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CajuCaju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Amestecați bine, deoarece amestecul va fi oarecum gros, gustați și reglați sarea dacă este necesar, ținând cont de faptul că, dacă utilizați caju sărat, este posibil să aveți nevoie de mai puțină sare.Ungeți sau pulverizați un vas de copt și împărțiți umplutura în două movile separate și acoperiți fiecare cu un file de somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Caju Prăjit SăratCaju Prăjit Sărat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Presărați fileurile cu pesmet dacă folosiți, apoi stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
9
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 15-20 de minute, până când peștele se desprinde ușor în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Ingrediente

1parmezan rasCârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)1parmezan rasunt topitunt topit2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcaju, tocat grosiercaju, tocat grosier2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcaju, tocat grosiercaju, tocat grosier170ardei habeneros fileuri de somn )s fileuri de somn )1pinchcayennecayenne2Crustă: firimituri de biscuiți grahamvin alb secvin alb sec2Crustă: firimituri de biscuiți grahamvin alb secvin alb sec2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăinăfăină2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăinăfăină1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1cp. legume (de exemplu, spanac)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1cp. legume (de exemplu, spanac)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1pentru fiecare.pană proaspătă de lămâiepană proaspătă de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York227ardei habenerociuperci portabella, tocate măruntciuperci portabella, tocate mărunt227ardei habenerociuperci portabella, tocate măruntciuperci portabella, tocate mărunt0cp. legume (de exemplu, spanac)sare, dupa gustsare, dupa gust0cp. legume (de exemplu, spanac)sare, după gustsare, după gust2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac proaspăt, tulpini îndepărtate, tocate aproximativspanac proaspăt, tulpini îndepărtate, tocate aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac proaspăt, tulpini îndepărtate, tocate aproximativspanac proaspăt, tulpini îndepărtate, tocate aproximativ

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista