Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie

Pinhead ovaz-Crusted somn, conopidă prăjită și mustar verde, și crema de lamaie ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 655 calorii. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați file de somn, coajă de lămâie, ovăz pinhead și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somn Cu Crustă De Caise-Muștar, Somn cu crustă de Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii, și Somn cu crustă de Pecan cu sos picant de smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c).
Într-un castron mare, aruncați verdeața de muștar cu 1 linguriță deulei și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Tăiați conopida și rupeți-o în flori.
Puneți conopida și usturoiul într-un vas de copt de 9 x 13 inci (23 x 33 cm), stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați sare șipiper după gust. Aruncați pentru a acoperi cu ulei. Prăjiți până la conopidăeste foarte fraged și maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți 1 lingură deunt la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și gătiți până lareduceți cu aproximativ jumătate, apoi adăugați smântâna și coaja de lămâie.Se fierbe la foc mediu până se reduce și se îngroașă,aproximativ 6 minute, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Scoateți din căldură. Se condimentează cu sare după gust și se lasă deoparte, acoperităpăstrați cald.
Adăugați verdeața în conopidă și aruncați cu o spatulă metalică.
Se presară cu puțină apă și se prăjește până când verdele suntwilted și licitație și începe să crisp, 5 până la 7 minute.
Într-o tigaie saut extrem de mare (sau două mari), încălziți 1 lingură de unt și 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Întindeți ovăzul pe o farfurie. Condimentați peștele cu sare și piper și așezați fiecare file pe ovăz,apăsând ușor, astfel încât ovăzul să adere pe o parte.
Puneți peștele în tigaie (sau tigăi), cu ovăzul în jos și gătiți fără a deranja până când ovăzul se rumeneste frumos și opacitatea s-a mutat aproximativ o treime din drum prin cea mai groasă parte a peștelui, aproximativ 4 minute în funcție de grosimea filetelor. Folosiți o spatulă metalică pentru a întoarce cu grijă peștele șigătiți până când este doar opac, aproximativ 4 minute. Îngrămădiți soția, usturoiul și verdeața pe 4 farfurii de servire, acoperiți cu peștele și lingurați o parte din sos peste tot.
Din cereale integrale pentru o nouă generație: mâncăruri ușoare, mese consistente, dulciuri și diverse gustări pentru bucătarul de zi cu zi de Liana Krissoff. Drepturi de autor 2012 liana Krissoff; fotografii drepturi de autor 2012 Rinne Allen. Publicat în 2012 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.