Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie

Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie
Pinhead ovaz-Crusted somn, conopidă prăjită și mustar verde, și crema de lamaie ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 655 calorii. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați file de somn, coajă de lămâie, ovăz pinhead și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somn Cu Crustă De Caise-Muștar, Somn cu crustă de Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii, și Somn cu crustă de Pecan cu sos picant de smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, aruncați verdeața de muștar cu 1 linguriță deulei și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mustar VerdeMustar Verde
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați conopida și rupeți-o în flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4
Puneți conopida și usturoiul într-un vas de copt de 9 x 13 inci (23 x 33 cm), stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați sare șipiper după gust. Aruncați pentru a acoperi cu ulei. Prăjiți până la conopidăeste foarte fraged și maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți 1 lingură deunt la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați șalota și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați vinul și gătiți până lareduceți cu aproximativ jumătate, apoi adăugați smântâna și coaja de lămâie.Se fierbe la foc mediu până se reduce și se îngroașă,aproximativ 6 minute, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Scoateți din căldură. Se condimentează cu sare după gust și se lasă deoparte, acoperităpăstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați verdeața în conopidă și aruncați cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se presară cu puțină apă și se prăjește până când verdele suntwilted și licitație și începe să crisp, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Într-o tigaie saut extrem de mare (sau două mari), încălziți 1 lingură de unt și 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Întindeți ovăzul pe o farfurie. Condimentați peștele cu sare și piper și așezați fiecare file pe ovăz,apăsând ușor, astfel încât ovăzul să adere pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
13
Puneți peștele în tigaie (sau tigăi), cu ovăzul în jos și gătiți fără a deranja până când ovăzul se rumeneste frumos și opacitatea s-a mutat aproximativ o treime din drum prin cea mai groasă parte a peștelui, aproximativ 4 minute în funcție de grosimea filetelor. Folosiți o spatulă metalică pentru a întoarce cu grijă peștele șigătiți până când este doar opac, aproximativ 4 minute. Îngrămădiți soția, usturoiul și verdeața pe 4 farfurii de servire, acoperiți cu peștele și lingurați o parte din sos peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Servimimediat.
15
Din cereale integrale pentru o nouă generație: mâncăruri ușoare, mese consistente, dulciuri și diverse gustări pentru bucătarul de zi cu zi de Liana Krissoff. Drepturi de autor 2012 liana Krissoff; fotografii drepturi de autor 2012 Rinne Allen. Publicat în 2012 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista