Somn cu crustă de caise-muștar

Somn cu crustă de caise-muștar
Caise-muștar Crusted Catfish necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $11.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 136g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1277 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de gem de caise, pesmet, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somn Cu Crustă De Caise-Muștar, Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie, și Șuncă cu crustă de ghimbir cu sos de caise-muștar.

Instrucțiuni

1
Combinați gemul, muștarul și brânza într-un castron mic.Spălați și uscați fileurile de somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți amestecul de muștar pe ambele părți ale fileurilor.Acoperiți fiecare file cu pesmet fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet FinPesmet Fin
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați într-un vas de copt ușor cu unt.Rețeta poate fi pregătită până în acest moment și ținută la frigider până când este nevoie.Când este gata de servit, așezați vasul de copt într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista