Somnul crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $14.32 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1773 calorii, 180g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare de ceapă, făină de porumb, condimente de lămâie-piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Somn Crocant, Somn Crocant, și Somn Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de mică adâncime, whick împreună ou și milk.In o pungă mare de plastic resigilabilă, combină cerealele, făina, făina de porumb și condimentele.Înmuiați fileurile de pește în amestec de ouă, apoi acoperiți cu cereale mixture.In o tigaie mare, încălziți 1/4-inch de ulei la foc mediu-mare.Prăjiți fileurile timp de 5-7 minute pe fiecare parte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.