Sole Meuni Cormorbre

Sole Meuni Cormorbre
Sole Meuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sole Meuni Cormorbre, Sole la Meuni, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți lămâia și cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana albă. Tăiați subțire lămâia în cruce, aruncând semințele și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Clătiți talpa și uscați-o. Dacă fileurile sunt mai lungi de 6 sau 7 inci, tăiați în jumătate transversal, astfel încât să fie mai puțin probabil să se rupă atunci când le întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
3
Presărați ușor fiecare file cu sare. Înveliți pe toate părțile cu făină, scuturați excesul și așezați bucăți una lângă alta pe o foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt; când este fierbinte, așezați câte bucăți se vor potrivi una lângă alta în tigaie fără aglomerare și gătiți până se rumenesc pe fund, 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți cu o spatulă metalică largă și flexibilă și partea rămasă maro, cu 1 până la 2 minute mai mult (dacă untul începe să ardă, reduceți căldura la mediu-mare). Cu spatula, transferați fileurile într-un platou rezistent la cuptor, așezând bucăți una lângă alta și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie; repetați pasul pentru a găti fileurile de talpă rămase, transferați-le pe platou și păstrați-le la cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Cu un prosop de hârtie, ștergeți tigaia curată și reveniți la căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați încă 1 până la 2 linguri de unt și capere; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se adaugă sucul de lămâie, se ia de pe foc și se amestecă aproximativ 3 linguri de pătrunjel. Imediat, răzuiți amestecul de unt peste fileurile de pește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel rămas și se presară generos cu piper. Cu spatula, transferați fileurile în plăci. Condimentează după gust cu mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista