Sole Meuni Cormorbre

Sole Meuni Cormorbre
Sole Meuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sole Meuni Cormorbre, Sole la Meuni, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți lămâia și cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana albă. Tăiați subțire lămâia în cruce, aruncând semințele și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Clătiți talpa și uscați-o. Dacă fileurile sunt mai lungi de 6 sau 7 inci, tăiați în jumătate transversal, astfel încât să fie mai puțin probabil să se rupă atunci când le întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
3
Presărați ușor fiecare file cu sare. Înveliți pe toate părțile cu făină, scuturați excesul și așezați bucăți una lângă alta pe o foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt; când este fierbinte, așezați câte bucăți se vor potrivi una lângă alta în tigaie fără aglomerare și gătiți până se rumenesc pe fund, 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți cu o spatulă metalică largă și flexibilă și partea rămasă maro, cu 1 până la 2 minute mai mult (dacă untul începe să ardă, reduceți căldura la mediu-mare). Cu spatula, transferați fileurile într-un platou rezistent la cuptor, așezând bucăți una lângă alta și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie; repetați pasul pentru a găti fileurile de talpă rămase, transferați-le pe platou și păstrați-le la cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Cu un prosop de hârtie, ștergeți tigaia curată și reveniți la căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați încă 1 până la 2 linguri de unt și capere; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
7
Se adaugă sucul de lămâie, se ia de pe foc și se amestecă aproximativ 3 linguri de pătrunjel. Imediat, răzuiți amestecul de unt peste fileurile de pește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel rămas și se presară generos cu piper. Cu spatula, transferați fileurile în plăci. Condimentează după gust cu mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista