Sole Meuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sole Meuni Cormorbre, Sole la Meuni, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți lămâia și cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana albă. Tăiați subțire lămâia în cruce, aruncând semințele și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Clătiți talpa și uscați-o. Dacă fileurile sunt mai lungi de 6 sau 7 inci, tăiați în jumătate transversal, astfel încât să fie mai puțin probabil să se rupă atunci când le întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sole
3
Presărați ușor fiecare file cu sare. Înveliți pe toate părțile cu făină, scuturați excesul și așezați bucăți una lângă alta pe o foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt; când este fierbinte, așezați câte bucăți se vor potrivi una lângă alta în tigaie fără aglomerare și gătiți până se rumenesc pe fund, 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți cu o spatulă metalică largă și flexibilă și partea rămasă maro, cu 1 până la 2 minute mai mult (dacă untul începe să ardă, reduceți căldura la mediu-mare). Cu spatula, transferați fileurile într-un platou rezistent la cuptor, așezând bucăți una lângă alta și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie; repetați pasul pentru a găti fileurile de talpă rămase, transferați-le pe platou și păstrați-le la cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Cu un prosop de hârtie, ștergeți tigaia curată și reveniți la căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați încă 1 până la 2 linguri de unt și capere; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se adaugă sucul de lămâie, se ia de pe foc și se amestecă aproximativ 3 linguri de pătrunjel. Imediat, răzuiți amestecul de unt peste fileurile de pește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel rămas și se presară generos cu piper. Cu spatula, transferați fileurile în plăci. Condimentează după gust cu mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă