Sole meuni cormorbre
Dacă aveți în jur 12 minute pentru a petrece în bucătărie, sole meuni immercrobre ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cambulă, făină, ulei de floarea soarelui și caper. 84 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sole Meuniere, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Verificați peștele pentru oase mici și trageți-l cu penseta. Într-un castron mare de mică adâncime, condimentați făina cu puțină sare și piper negru. Aruncați peștele în făină, acoperiți bine și scuturați orice exces.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați peștele și gătiți, cu pielea în jos, timp de 2 minute. Folosiți o felie de pește sau o spatulă mare pentru a întoarce, apoi gătiți cealaltă parte timp de 1-2 minute până devine aurie.
Scoateți peștele pe o farfurie încălzită, apoi condimentați. Ștergeți tigaia cu hârtie de bucătărie. Puneți tigaia la foc, apoi adăugați untul.
Se încălzește până se topește și începe să devină maro deschis, apoi se amestecă sucul de lămâie și caperele, dacă se folosește. Rotiți în tigaie câteva secunde, întoarceți peștele în tigaie și lingurați peste orice suc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sole funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.