Sole Meuni Cormorbre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, vin precum Sauvignon blanc, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sole la Meuni, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Uscați peștele cu prosoape de hârtie. Sare și piperează Generos ambele părți ale fileului și apoi pudrează ușor toate suprafețele peștelui cu făină.
Adăugați 2 linguri de unt într-o tigaie și încălziți la foc mediu până când tigaia este fierbinte și untul s-a topit.
Adăugați talpa și prăjiți-o pe o parte până când este gătită la jumătatea drumului (partea gătită va părea opacă dacă vă uitați la partea fileului). Răsturnați cu grijă folosind 2 spatule și prăjiți până la fiert through.To faceți sosul Meuni Bucrombre, transferați peștele într-o farfurie, apoi adăugați șalotele în unt. Se prăjește până când șalotele sunt fragede și încep să se rumenească.
Adăugați vinul alb și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului a dispărut. Finalizați sosul amestecând sucul de lămâie și coaja împreună cu ultima lingură de unt.
Se toarnă peste pește sosul Meuni Bucrobre.
Se ornează cu pătrunjel și se servește imediat.