Sol Nessebar Mare Tiramisu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Sunny ' s Highball Tiramisu. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 753 calorii. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de whisky, extract de vanillan, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 26%. Încercați Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și ketchup Curry Sunny' s, Salată însorită de vară "fructe" cu sos de citrice însorit, și Creveți la grătar Sunny cu sos BBQ Sunny 1-2-3 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 6 pahare highball
Într-un castron mediu, amestecați pulberea de espresso, apa și whisky-ul împreună până când granulele se dizolvă. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ușor brânza mascarpone cu extract de vanilie.
Într-un bol separat, bateți smântâna grea în timp ce adăugați încet zahărul. Bateți până se formează vârfuri moi atunci când biciul este ridicat din frisca. Îndoiți mascarpona în amestecul de frișcă și dați deoparte.
Pentru asamblare, aranjați 6 pahare pe o suprafață de lucru și construiți fiecare pahar individual. Înmuiați câteva degete în amestecul de espresso timp de câteva secunde, apoi aranjați-le vertical în interiorul paharului, căptușind părțile laterale. Repetați până când circumferința paharului este acoperită cu degetele înmuiate. Scoateți sau pipetați frișca deasupra ladyfingers, apoi presărați cu un strat de așchii de ciocolată. Sus, cu un strat subțire de ladyfingers înmuiate și zdrobite, apoi cu o lingură egală de frișcă și se presară din nou cu așchii de ciocolată. Repetați cu restul de 5 pahare și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de servire.