Soia-Ghimbir Susan Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu susan de soia-ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 206 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sos de soia de sodiu inferior, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul ras și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați filetul de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 1/2 ore, întorcându-vă ocazional. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada.
Presărați ambele părți ale cărnii de porc uniform cu sare kosher.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute. Întoarceți carnea de porc; grătar 7 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați transversal în 12 felii.