Soia-Ghimbir Susan Carne De Porc

Soia-Ghimbir Susan Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu susan de soia-ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 206 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sos de soia de sodiu inferior, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul ras și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați filetul de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 1/2 ore, întorcându-vă ocazional. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Presărați ambele părți ale cărnii de porc uniform cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute. Întoarceți carnea de porc; grătar 7 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Tăiați transversal în 12 felii.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista