Soia-Ghimbir Susan Carne De Porc

Soia-Ghimbir Susan Carne De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu susan de soia-ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 206 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, sos de soia de sodiu inferior, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul ras și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați filetul de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 1 1/2 ore, întorcându-vă ocazional. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Presărați ambele părți ale cărnii de porc uniform cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute. Întoarceți carnea de porc; grătar 7 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați transversal în 12 felii.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista