Soda Citrus Lemongrass Îmbuteliată
Citrus lemongrass sodan îmbuteliat este un fără lactate și vegetarian băutură. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 27. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 ore. Dacă aveți la îndemână pânză de brânză, pâlnie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Soda De Ghimbir-Lemongrass, Soda De Ghimbir-Lemongrass, și Lemongrass-Lime Leaf Soda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți fâșii largi de coajă (evitând miezul alb amar de dedesubt) din jumătate de grapefruit și tot varul. Suc de grapefruit și var într-o cană de măsurare lichidă (adăugați apă pentru a ajunge la 1 cană, dacă este necesar).
Se toarnă într - un 6-la 8-qt. oală și adăugați benzi de coajă.
Tăiați blaturile verzi din lemongrass (aproximativ jumătate din tulpină) și curățați primele două straturi exterioare din tulpini. Puneți tulpinile cu un ciocan de carne și tăiați-le în 2-in. bucăți.
Adăugați în oala cu sucuri împreună cu zahăr, miere și 3 1/2 qts. apă.
Încălziți amestecul de citrus lemongrass la foc mediu-mare, acoperit, până la fierbere; se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Între timp, amestecați soluția de igienizare folosind Sani
Curățați și apă (urmați instrucțiunile de pe Sani
Etichetă curată). Igienizați toate echipamentele, cu excepția capacului; inversați sticlele în vas pentru a se scurge.
Lasă totul să se usuce la aer.
Strecurați apa dulce de citrus lemongrass printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în 1-gal igienizat. container. Ar trebui să aveți aproximativ 2 in. headspace; dacă nu, adăugați apă călduță până când o faceți. Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă călduță și se amestecă în recipient. Acoperiți recipientul cu un strat dublu de pânză de brânză, fixați-l cu o bandă de cauciuc în jurul capacului și așezați-l într-un loc cald timp de 2 ore.
Se amestecă bine amestecul, apoi se folosește pâlnia pentru a turna încet sifonul în sticle, lăsând 2 in. headspace. Flacoane cu capac și agitați fiecare sticlă.
Lăsați sticlele să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 3 zile, deschizând o sticlă în fiecare zi până când vă place cum are gustul și cât de mult fizz are. Când vă place, răciți sticlele.