Snickerdoodles Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Snickerdoodles fără Gluten ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 343 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți unt, ouă, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Snickerdoodles (Fără Cereale, Paleo, Fără Gluten), Snickerdoodles Fără Gluten, și Snickerdoodles Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, se amestecă ouăle, 1 cană de zahăr, untul și scurtarea. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluatul.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara. Formați aluatul în bile de 1 1/4 inch. (Dacă aluatul se simte prea moale pentru modelarea în bile, puneți aluatul în congelator timp de 10 până la 15 minute.)
Rolați bilele în amestec de zahăr-scorțișoară; așezați la 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri ungrease.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire.