Snickerdoodles Cu Unt De Migdale

Snickerdoodles Cu Unt De Migdale
Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de unt neted de migdale, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Snickerdoodles cu unt de migdale, Afine Migdale Snickerdoodles, și Unt Maro Snickerdoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mediu și bateți cu un mixer la viteză mare până se combină bine (aproximativ 2 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați 1 linguriță de coajă de lămâie, extract de vanilie și gălbenușuri de ou; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făinurile, bicarbonatul de sodiu, 1/2 linguriță scorțișoară măcinată și 1/2 linguriță sare; se amestecă cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bateți la viteză mică până se combină bine. Aruncați jumătate din aluat cu linguri rotunjite pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Combinați restul de 1 linguriță de scorțișoară și zahăr granulat într-un castron mic; presărați jumătate din amestecul de scorțișoară-zahăr uniform peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ScorțișoarăScorțișoară
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Coaceți la 350 timp de 6 minute; aplatizați fursecurile cu spatele unei spatule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți încă 6 minute. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas și amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista