Snickerdoodle Cookie Bark
Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 76 calorii. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, zahăr, lingură de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cel Mai Bun Cookie Snickerdoodle, Singurul Cookie Snickerdoodle Pe Care Trebuie Să-L Cunoașteți, și Snickerdoodle Cookie.
Instrucțiuni
Setați suportul în partea centrală inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. căptușiți o foaie de copt de 13 cm 18 inch cu folie antiaderentă sau pergament paper.In un bol de amestecare, bateți energic albușurile până când sunt foarte spumoase. Se amestecă treptat zahărul, apoi se amestecă untul topit și vanilia până se omogenizează.
Bateți sarea, praful de copt și scorțișoara, apoi amestecați laptele praf fără grăsimi.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează.Goliți aluatul pe foaia de biscuiți căptușită și întindeți-l cât mai subțire posibil folosind partea din spate a unei linguri sau a unei raclete.
Se amestecă scorțișoara și zahărul și se presară uniform deasupra. Dacă folosiți nuci pecan, presărați-le deasupra.
Coaceți în centrul inferior al cuptorului timp de 17 - 20 de minute, verificând la 17 minute. Marginile trebuie să fie maro, dar nu arse.
Scoateți din cuptor. Cu un tăietor de pizza sau cuțit, tăiați imediat în bucăți fără a vă separa – doriți cioburi, similar cu ceea ce ați obține dacă faceți arahide fragile.
Lăsați să se răcească complet. Dacă rămâneți cu câteva bucăți groase, masticabile, întoarceți-le la cuptor și coaceți la 250 timp de 20 de minute, apoi re-răciți. Dacă aluatul dvs. este suficient de subțire prima dată, nu ar trebui să aveți nevoie de a doua coacere.