Snapper Întreg Prăjit

Snapper Întreg Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper întreg prăjit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, snapper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Snapper Roșu Prăjit, Snapper Roșu Întreg Prăjit, și Snapper Întreg Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor pielea de pește într-un model de diamant. Pentru a pregăti marinada snapper, combinați 1 cană de suc de lămâie, apă, suc de portocale și 1 lingură de sare într-o pungă de plastic foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarinadaMarinada
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pește; sigiliu și marinat în frigider 20 de minute, de cotitură sac o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Scoateți snapper din sac; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti spice rub, combinați ceapa verde și următoarele 9 ingrediente (ceapa verde prin căței de usturoi) într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Spread spice freca uniform pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
7
Așezați peștele pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
8
Așezați pene de roșii, pene de ceapă și vin într-o tigaie de prăjire superficială și așezați raftul cu pește peste legume în tigaie. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți încă 45 de minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
CeapăCeapă
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Îndepărtați pielea din partea superioară a peștilor; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Scoateți amestecul de roșii din tigaie; serviți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista