Snapper întreg la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un Snapper întreg la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 3.08 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, sare și piper, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Homar la grătar cu unt Pernod-Caper, Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean, și Somon Cu Fenicul Și Pernod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Clătiți snapperul în apă curată. Se usucă cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Îndepărtați orice aripioare mari cu foarfece ascuțite de bucătărie. Condimentează interiorul peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Scoateți blaturile verzi cu frunze din capetele de fenicul. Folosind verdele de la 1 din capetele de fenicul, umpleți interiorul peștelui. Rezervați bulbii de fenicul și verdele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Verzii
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați cimbru și oregano și apăsați închis. Faceți 3 felii diagonale pe fiecare parte a fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi
6
Tăiați până la os. Introduceți 1 felie de lămâie în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
7
Ungeți peștele întreg cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Curățați suprafața grătarului cu o perie de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Ungeți suprafața grătarului fierbinte cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Așezați snapperul roșu umplut pe grătarul preîncălzit la un unghi de 45 de grade și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când peștele se ridică ușor de pe grătar. Cu 2 spatule, întoarceți cu atenție 90 de grade și continuați să gătiți încă 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți cealaltă parte la coacerea dorită, cel puțin încă 10 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Între timp, tăiați becurile de fenicul rezervate în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
12
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar. Grătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Scoateți pe un platou și păstrați la cald.
1
Puneți o cratiță mică pe grătar sau pe un arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Adăugați apa și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați sucul de lămâie și Pernod și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Pernod
4
Cu frunzele de fenicul rezervate rămase, îndepărtați frunzele interioare fragede și tocați fin. Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de fenicul tocat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Scoateți amestecul de apă / lămâie de pe foc și bateți untul, câteva bucăți la un moment dat. Când untul este încorporat, adăugați frunzele de fenicul tocate și bateți bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Când peștele este gătit și carnea este opacă și se ridică ușor de pe os, îndepărtați cu grijă folosind 2 spatule metalice rezistente și așezați-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți peștele cu o parte din sosul de unt Pernod și fenicul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.