Snapper întreg copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 5836 calorii, 505g de proteine, și 321g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 51,13 USD pe porție. Această rețetă de la Foodista are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tahini, ulei de măsline, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Snapper Roșu La Cuptor, Snapper roșu copt cu Avgolemono, și Chinoise Snapper La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Verificați dacă toate solzii au fost scoși din pește. Umpleți cavitatea peștelui cu câteva bucăți de lămâie, 2 căței de usturoi, 2 cepe de primăvară înjumătățite și câteva crenguțe de pătrunjel și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Ceapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Așezați o bucată mare de folie pe bancă și periați cu puțin ulei de măsline. Ulei ambele părți ale peștelui și scor 3 fante adânci în ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați peștele pe secțiunea unsă a foliei și împrăștiați în jurul bucăților de lămâie rămase, ceapa de primăvară, căței de usturoi feliate și ierburi. Măcinați mult piper negru peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Ceapă De Primăvară
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Se toarnă peste vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați o altă bucată de folie peste pește și pliați marginile împreună pentru a forma un pachet sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Se aseaza pe o tava unsa cu ulei si se coace la 170C. timp de 30 de minute. Testați peștele pentru a vedea dacă este gătit.Dacă pare opac și fulgii de pește, este gata. Dacă nu, reveniți la cuptor timp de 5 minute more.To faceți sosul tahini, așezați tahini într-un robot de bucătărie cu usturoiul și cu motorul pornit, adăugați sucul de lămâie și puțină apă. Continuați procesarea până când amestecul este consistența cremei groase. (este posibil să nu fie nevoie să folosiți toată apa) condimentați cu sare și amestecați în 1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tahini
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Încălziți uleiul de măsline și prăjiți ceapa până se rumenesc și ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Se scurge bine și se condimentează cu puțin salt.To serviți, așezați peștele gătit pe un platou de servire, îndepărtând pielea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
9
Întindeți tahini deasupra, apoi împrăștiați ceapa și nucile de pin peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tahini
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Se ornează cu crenguțe de coriandru și pătrunjel și feliile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.