Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar

Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar
Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian are 1157 de calorii, 143 g de proteine și 56 g de grăsime per porție. Pentru 13,06 USD per porție, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită roșii prune, boia de ardei, canola și frunze de cimbru. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este uimitor. Încercați tacos de pește la grătar cu salsa Vera Cruz, Snapper Vera Cruz și Red Snapper Vera Cruz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru salsa: preîncălziți un grătar cu cărbune pentru foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți ardeii gras, roșiile și ardei iute cu ulei și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Ardeii grasi la gratar pana cand se carbonizeaza pe toate partile si sunt fierti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se scoate într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se aburească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți pielea și semințele și cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Roșiile la grătar până se carbonizează pe toate părțile și sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se scoate pe o placă de tăiat, se lasă să se odihnească 10 minute și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Prăjiți ardeiul ardei până se carbonizează pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Se scoate într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se aburească timp de 10 minute și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Combinați ardeii grasi, roșiile, ardei iute, măsline, coriandru, capere, cimbru, oregano, oțet și ulei într-un castron mediu și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire pentru a permite aromelor să se topească.
1
Combinați achiote, coriandru și oregano într-o tigaie mică și prăjiți la foc mic până când este doar parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
AnnattoAnnatto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se macina intr-o rasnita de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3
Combinați condimentele măcinate cu boia, sare și piper într-o tavă mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Adăugați sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și amestecați până la consistența unei paste netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Presărați peste tot cu sare și piper. Frecați generos o parte a fiecărui pește cu puțin din pastă. Acoperiți și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți un grătar cu cărbune pentru căldură directă medie-mare și grill indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Peștele la grătar, cu pastă în jos, la foc direct, până când pasta este bine carbonizată, 5 până la 7 minute. Întoarceți peștele cu atenție folosind o spatulă mare și rezistentă și mutați peștele pe partea opusă a cărbunilor. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când este gătit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați peștele pe un platou mare. Se pune salsa deasupra și se ornează cu ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista