Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar

Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar
Snapper întreg cu salsa Vera Cruz la grătar ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian are 1157 de calorii, 143 g de proteine și 56 g de grăsime per porție. Pentru 13,06 USD per porție, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită roșii prune, boia de ardei, canola și frunze de cimbru. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este uimitor. Încercați tacos de pește la grătar cu salsa Vera Cruz, Snapper Vera Cruz și Red Snapper Vera Cruz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru salsa: preîncălziți un grătar cu cărbune pentru foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți ardeii gras, roșiile și ardei iute cu ulei și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Ardeii grasi la gratar pana cand se carbonizeaza pe toate partile si sunt fierti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se scoate într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se aburească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți pielea și semințele și cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Roșiile la grătar până se carbonizează pe toate părțile și sunt fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se scoate pe o placă de tăiat, se lasă să se odihnească 10 minute și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Prăjiți ardeiul ardei până se carbonizează pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Se scoate într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se aburească timp de 10 minute și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Combinați ardeii grasi, roșiile, ardei iute, măsline, coriandru, capere, cimbru, oregano, oțet și ulei într-un castron mediu și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire pentru a permite aromelor să se topească.
1
Combinați achiote, coriandru și oregano într-o tigaie mică și prăjiți la foc mic până când este doar parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
AnnattoAnnatto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se macina intr-o rasnita de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3
Combinați condimentele măcinate cu boia, sare și piper într-o tavă mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Adăugați sucul de lămâie, usturoiul și uleiul și amestecați până la consistența unei paste netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Presărați peste tot cu sare și piper. Frecați generos o parte a fiecărui pește cu puțin din pastă. Acoperiți și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți un grătar cu cărbune pentru căldură directă medie-mare și grill indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Peștele la grătar, cu pastă în jos, la foc direct, până când pasta este bine carbonizată, 5 până la 7 minute. Întoarceți peștele cu atenție folosind o spatulă mare și rezistentă și mutați peștele pe partea opusă a cărbunilor. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când este gătit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați peștele pe un platou mare. Se pune salsa deasupra și se ornează cu ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista