Snapper Înnegrit În Stil Cajun
Stilul Cajun înnegrit Snapper este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 808 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați paprika, piper cayenne, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Snapper Roșu Înnegrit, Vinetă De Snapper Înnegrită, și File De Snapper Roșu Înnegrit.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați paprika, piper cayenne, piper alb, piper negru, sare, praf de ceapă, praf de usturoi, cimbru și oregano.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare timp de 10 minute sau până când este extrem de fierbinte.
Înmuiați peștele în unt topit și presărați fiecare file generos cu amestecul de condimente.
Așezați fileurile de pește în tigaia fierbinte.
Se toarnă 1 lingură de unt peste fiecare file. Gatiti pana cand stratul de pe partea inferioara a fileului devine negru, 3 pana la 5 minute. Întoarceți peștele.
Se toarnă încă o lingură de unt peste pește și se gătește timp de 2 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.