Snapper Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, măsline umplute cu pimento și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Rețete similare includ Red Snapper Veracruz, Mexican Roșu Snapper Veracruz, și Snapper Umplut Veracruz.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ardeiul verde, ceapa și usturoiul și gătiți până când piperul este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă ardeiul alb, scorțișoara, sucul de lămâie, măslinele și ardeii iute; gatiti inca 2 minute, pentru a amesteca aromele. Se amestecă roșiile și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Avocado Hass Ușor Piure
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați filetele snapper într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se toarnă sosul de roșii peste fileuri și se coace timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Amestecați caperele chiar înainte de servire.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.