Snapper Tacos De Pește

Snapper Tacos De Pește
Reteta Snapper Tacos de pește ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 30 minute. Pentru $14.81 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1071 calorii, 189g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de ulei vegetal, salsa, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos Cu Snapper Roșu La Grătar, Tacos Snapper cu cremă Chipotle, și Roșu Snapper Gefilte Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Periați și ungeți grătarul grate.In un castron mic, se amestecă împreună ardei iute și 1 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Presărați așchii de lemn peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Așezați ardeii iute peste cea mai fierbinte parte a focului. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Grătiți peștele peste cea mai fierbinte parte a focului până când este opac și frumos carbonizat, 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă peștele și grătiți până când sunt fierte, încă 3 până la 4 minute.Pentru un grătar pe gaz: creșteți 1 arzător la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Încălziți o cutie de fumător pe jumătate plină cu așchii de lemn până la fumat, apoi reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Așezați ardeii iute peste elementele de încălzire. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Grătiți peștele peste elementele de încălzire până când este opac și frumos carbonizat, 3 până la 5 minute. Folosind o spatulă largă, întoarceți cu grijă peștele și grătiți până când sunt fierte, încă 3 până la 4 minute.Tăiați aproximativ ardeii iute la grătar și puneți-i într-un castron mic. Strângeți 1 sau 2 pene de var peste ele și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Transferați peștele pe o scândură și fulgi fiecare file în bucăți mici. Pentru a asambla tacos-urile de pește la grătar, așezați mai multe bucăți de pește și niște ardei iute la grătar deasupra a 2 tortilla de porumb caldă stivuită. Se acoperă cu salată, salsa, ceapă, roșii, castraveți și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Se ornează cu câteva liniuțe de sos de ardei iute și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
7
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma pe grătar, de Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista