Snapper roșu și găluște este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 25g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru găluște, cu excepția a 1/2 linguriță de sare și ulei până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick. Frământați de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Aluat
3
Rulați aluatul de aproximativ 1/8 inch grosime; tăiați în dreptunghiuri de 1x3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Umpleți oala de 5 litri sau mai mare cu două treimi plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se încălzește la fierbere; se amestecă 1 lingură de ulei și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
6
Așezați jumătate din dreptunghiuri în apă clocotită, adăugând 1 sau 2 la un moment dat și amestecând ușor pentru a se menține separat; fierbeți ușor descoperit 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Îndepărtați cu lingura cu fante; aruncați ușor cu jumătate din restul de 1 lingură de ulei. Repetați cu jumătatea rămasă din dreptunghiuri. Acoperiți găluștele lejer cu folie de plastic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Folie De Plastic
8
Spălați peștele; se usucă cu un prosop de hârtie. Se amestecă împreună sare condimentată și praf de usturoi; frecați amestecul pe exterior și în interiorul peștelui. În tigaie grea de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti pestele in ulei 8 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita si este maro inchis mediu pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Sare Condimentată
Pește
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
9
Scoateți peștele; scurgeți uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Încălziți aceeași tigaie la foc mare; puneți peștele în tigaie. Când peștele începe să sfârâie, adăugați toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Amestec de lingură în tigaie peste pește; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 35 de minute, ocazional lingând sosul peste pește. Lingurați găluștele gătite în sos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.