Snapper roșu și găluște

Snapper roșu și găluște
Snapper roșu și găluște este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 25g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru găluște, cu excepția a 1/2 linguriță de sare și ulei până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick. Frământați de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
3
Rulați aluatul de aproximativ 1/8 inch grosime; tăiați în dreptunghiuri de 1x3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Umpleți oala de 5 litri sau mai mare cu două treimi plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se încălzește la fierbere; se amestecă 1 lingură de ulei și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați jumătate din dreptunghiuri în apă clocotită, adăugând 1 sau 2 la un moment dat și amestecând ușor pentru a se menține separat; fierbeți ușor descoperit 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Îndepărtați cu lingura cu fante; aruncați ușor cu jumătate din restul de 1 lingură de ulei. Repetați cu jumătatea rămasă din dreptunghiuri. Acoperiți găluștele lejer cu folie de plastic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Spălați peștele; se usucă cu un prosop de hârtie. Se amestecă împreună sare condimentată și praf de usturoi; frecați amestecul pe exterior și în interiorul peștelui. În tigaie grea de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti pestele in ulei 8 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita si este maro inchis mediu pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sare CondimentatăSare Condimentată
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Scoateți peștele; scurgeți uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Încălziți aceeași tigaie la foc mare; puneți peștele în tigaie. Când peștele începe să sfârâie, adăugați toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Amestec de lingură în tigaie peste pește; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 35 de minute, ocazional lingând sosul peste pește. Lingurați găluștele gătite în sos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
13
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista