Snapper roșu întreg prăjit cu condimente spaniole și vinaigretă de ardei galben-șofran cu Broccoli fiert
Snapper roșu întreg prăjit cu condimente spaniole și Vinaigrette de ardei galben șofran cu Broccoli fiert durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 800 de calorii, 99G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $11.09 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită hamsii, ulei de măsline, stoc de pui și muștar dijon. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 86%. Snapper în stil spaniol cu sos de ardei roșu prăjit, Snapper Roșu Cu Vinetă De Roșii-Șofran, și Snapper roșu la grătar cu sos de ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru vinetă: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați ardeii, oțetul, usturoiul, șofranul, mierea și muștarul și amestecați 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
șofran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru snapper: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați chimenul și coriandrul într-o mașină de tocat condimente și măcinați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Se amestecă împreună chimenul, coriandrul, boiaua și coaja și se așează pe o farfurie mare. Scorați peștele pe fiecare parte, condimentați cu sare și piper și dragați 1 parte în amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați peștele, cu partea condimentată în jos în tigaie și sotati până se rumenesc. Întoarceți peștele, introduceți-l în cuptor și continuați să gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până când este gătit. Filetați peștele și stropiți cu Vinaigreta galbenă de ardei-șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
șofran
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați hamsii și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați broccoli și pui, acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Scoateți capacul și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat și broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Red Snapper poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!