Snapper Roșu Întreg Aburit

Snapper Roșu Întreg Aburit
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Snapper roșu întreg aburit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 23,49 USD pe porție. O porție conține 1592 calorii, 303g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de canolan, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Thai Aburit Snapper, și Pachete De Snapper Roșu Aburit.

Instrucțiuni

1
Alegeți combinația preferată de arome (asiatică, mediteraneană sau caraibiană, la stânga).
2
Alegeți una dintre combinațiile de arome și tocați toate ingredientele, cu excepția uleiului, împreună cu un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați pasta într-un castron mic și amestecați uleiul. Faceți 5 tăieturi paralele lungi de 3 inci pe fiecare parte a snapperului, tăind aproape până la os. Condimentați ușor peștele cu sare și umpleți barele cu pastă. Frecați peștele peste tot cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
OsOs
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați peștele pe o foaie de folie rezistentă și așezați o altă foaie deasupra; pliați 3 dintre laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Adăugați 1 lingură de apă în pachet și sigilați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Transferați peștele pe o foaie de copt cu margini și aburiți-l la cuptor timp de 30 de minute, până când carnea doar se fulgează. Ridicați fileurile de pe oase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista