Snapper roșu într-o clipă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 40 de porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare, file de snapper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Topiți untul într-un vas de copt din sticlă de 9x13".
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ceapa feliată și acoperiți cu snapperul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie, sosul worcestershire, boiaua și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se întinde peste snapper și se presară după gust cu oregano și pătrunjel.Notă: Acest lucru este excelent și cu un amestec de ierburi proaspete: pătrunjel, cimbru, oregano și salvie sau oricare ar fi preferatele tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Coaceți timp de 30-35 de minute, în funcție de cuptor.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.