Snapper Roșu Înnegrit

Snapper Roșu Înnegrit
Blackened Red Snapper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 132 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de file de snapper roșu, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Vinetă De Snapper Înnegrită, și File De Snapper Roșu Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați boia de ardei,oregano, cimbru, cayenne, zahăr, 1 lingurițăsare și piper negru. Pune picantamestec deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați fileurile pe o suprafață de lucru curată și uscată, cu pielea în sus și tăiați 3 până la 4 fante superficiale pe piele pentru a nu se ondula în timp ce gătiți. Întoarceți fileurile și presărați partea superioară a fiecărui file cu o linguriță îngrămădită din amestecul de condimente rezervat; bateți ușor cu mâinile pentru a face amestecul de condimente să se lipească. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 1 oră.
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie grea.Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați jumătatefileuri, condimentate cu fața în jos. Gatiti pana Labine rumenit, aproximativ 2 minute. Flip; gătitpână când peștele este gătit, 2 până la 3 minutemai mult. Ștergeți cu grijă tigaia cu unprosop de hârtie. Repetați cu uleiul rămasși fileuri; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În1 h, 11 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista