Snapper roșu în stil mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 269 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper, piper cayenne, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Snapper Roșu În Stil Mediteranean, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu cu Ragout mediteranean.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeiul de lămâie, praful de usturoi, cimbru și cayenne; frecați peste fileuri. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile în 1 linguriță de ulei la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Praf De Usturoi
Piper Cayenne Măcinat
Piper
Lămâie
Cimbru
Pește
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, călește ardeiul roșu și ceapa în uleiul rămas până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
5
Se servește cu snapper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.